Ansamblu de joacă pentru pisici, 134 cm înălțime, cu hamac

SKU: Nu se aplică

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

419.99 lei

Gri deschis-albastru
Gri inchis - bej
25 Oameni se uita la acest produs chiar acum!
  • Pick up from the Woodmart Store

To pick up today

Free

  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Descriere

• Include căsuță pentru pisici, hamac și coșuri de dormit
• Ideal pentru gospodăriile cu mai multe pisici
• Material catifelat gri deschis
• Sisal de 4 mm
• 48 x 48 x 134 cm

Acest ansamblu de joacă pentru pisici, de culoare gri deschis, poate aduce mai multă varietate în viața pisicilor. Ansamblul include diverse zone, astfel încât pe acest ansamblu de 48 x 48 x 134 cm, pisicile pot dormi, se pot zgâria, se pot ascunde, pot observa și se pot juca. Ansamblul are mai multe etaje cu diverse elemente. Baza este formată dintr-o placă mare, pe care se află o căsuță spațioasă pentru pisici. Aceasta are o intrare mare, rotundă, plus alte deschideri rotunde, care pot fi folosite pentru a observa diferite direcții. În fața căsuței pentru pisici se află două trunchiuri pentru zgâriat, care duc la etajul următor.

Acolo, pisica găsește două platforme de observare, care pot fi folosite pentru odihnă sau ca ajutor pentru a urca. Următoarea este un hamac, care servește ca etaj intermediar și este ideal pentru un pui de somn confortabil. Deasupra hamacului se află următoarea platformă, de la care se ramifică diverse trunchiuri pentru zgâriat. Unul dintre trunchiuri are trei brațe care se extind în diferite direcții, la capătul cărora se află câte o bilă de joc, suspendată de o sfoară. Dacă pisica atinge bilele, acestea încep să se balanseze și trezesc instinctul de joacă al pisicii.

Un alt trunchi pentru zgâriat se termină cu un loc de dormit rotund, cu margine catifelată. Datorită acestei margini, pisica poate face un pui de somn fără să se rostogolească în timpul somnului. În plus, marginea catifelată poate fi folosită ca suport pentru cap. Celelalte două trunchiuri pentru zgâriat sunt ceva mai lungi și duc la ultimul etaj. Acolo se află o platformă de observare, pe care pisica o poate folosi ca punct de observație. Pisicile adoră suprafețele de dormit ridicate, de unde pot supraveghea tot ce se întâmplă în jur. Pentru îngrijirea adecvată a ghearelor, toate trunchiurile pentru zgâriat sunt înfășurate cu sisal de 4 mm, iar restul suprafețelor sunt acoperite cu material catifelat.

Specificatii

Generale

Culoare

Gri deschis-albastru, Gri inchis – bej

Materiale utilizate

Catifea, Placa semifinită din lemn, Plastic, Pluș, Sisal natural

Inaltime

134cm

Dimensiuni generale

48 x 48 x 134cm

Dimensiune baza

48 x 48 cm

Recenzii clienti

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ansamblu de joacă pentru pisici, 134 cm înălțime, cu hamac”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *