Filtru cascada pentru acvariu SunSun HBL-803, 500 L/h, Hang On Prețul inițial a fost: 299.99 lei.Prețul curent este: 199.99 lei.
Inapoi la produse
Filtru cascada pentru Acvariu SunSun HBL-802, 500 L/h, Hang On Prețul inițial a fost: 199.99 lei.Prețul curent este: 129.99 lei.

Filtru cascada pentru Acvariu SunSun CBG-800, 800 L/h, Hang On

SKU: 51650

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Prețul inițial a fost: 349.99 lei.Prețul curent este: 224.99 lei.

21 People watching this product now!
  • Pick up from the Woodmart Store

To pick up today

Free

  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Descriere

Descoperiți filtrul cascada SunSun CBG-800, soluția supremă pentru acvarii de dimensiuni medii, ce asigură o instalare exterioară simplă și eficientă. Prin agățarea ușoară pe peretele lateral sau din spate al acvariului, filtrul CBG-800 facilitează o întreținere minimă, fără a compromite performanța. Cu o pompă ce se montează în interiorul acvariului și un distanțier ajustabil, acest filtru este gândit pentru a se potrivi perfect nevoilor acvariului dumneavoastră.

Capacitate și Performanță:
Filtrul SunSun CBG-800 este proiectat pentru a servi acvarii cu un volum de apă între 75 și 190 de litri, având o capacitate de filtrare impresionantă de 800 de litri pe oră. Reglarea precisă a debitului de apă permite adaptarea filtrului la diferite dimensiuni de acvarii, în timp ce un skimmer de suprafață pre-filtrează particulele plutitoare, pregătind apa pentru etapele ulterioare de purificare.

Sistem de Filtrare Avansat:
Echipat complet cu vată filtrantă, burete, cărbune activ și bioballs, filtrul SunSun CBG-800 oferă o curățare mecanică și biologică de excepție.

Vată Filtrantă și Burete:
Elementele filtrante, precum vata și buretele, sunt esențiale în aquaristica modernă, captând particulele mari și oferind condiții ideale pentru dezvoltarea bacteriilor benefice, în timp ce contribuie la reducerea nitraților și a impurităților chimice.

Cărbune Activ:
Cărbunele activ este un aliat de încredere în menținerea clarității apei, eliminând substanțe precum amoniacul, taninurile și reziduuri metabolice. În plus, reduce nivelul de ozon și clor, contribuind la un mediu sănătos pentru pești. Este important să se evite utilizarea cărbunelui activ în timpul tratamentelor medicamentoase și să se înlocuiască periodic pentru a preveni eliberarea substanțelor nocive înapoi în apă.

Bioballs - Sfere Biologice:
Bioballs sunt recunoscute pentru eficiența lor în filtrarea mecanică și biologică, oferind o suprafață extinsă pentru colonizarea bacteriilor și o durată de viață practic nelimitată, fiind o opțiune economică și durabilă pentru sistemele de filtrare.

Inovație - Unitatea UV-C Integrată:
Un punct culminant al filtrului CBG-800 este unitatea UV-C integrată, care sterilizează apa și previne dezvoltarea algelor, bacteriilor și germenilor patogeni. Această funcție asigură o apă limpede în doar câteva zile și poate fi activată sau dezactivată după necesități.

 

Pentru un acvariu curat și sănătos, alegeți filtrul de agățat SunSun CBG-800, acum disponibil pe AccesoriiAnimale.ro. Beneficiați de o filtrare de înaltă calitate și mențineți un mediu optim pentru viața acvatică, cu un echipament fiabil și ușor de utilizat.

Specificatii

Generale

Greutate 2 kg
Volum Recomandat acvariu

75-190 L

Debit maxim

800 l/h

Tensiune de intrare

230–250 V AC ~ 50 Hz

Culoare

Negru

Consum de energie

6 W

Material

Policlorură de vinil (PVC)

Nivel de zgomot

50–70 db(A)

Lungime cablu

1.5 m

Clasa de protecție

IP44

Tip de apă

Apă sărată, Apă dulce

Temperatura maximă

35 °C

Temperatura minimă

4 °C

UV-C

5 W

Recenzii clienti

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Filtru cascada pentru Acvariu SunSun CBG-800, 800 L/h, Hang On”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *