Piatra aerare acvariu Ø 25mm Prețul inițial a fost: 3.99 lei.Prețul curent este: 1.99 lei.
Inapoi la produse
filtru acvariu extern
Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-703A, 1400 l/h, 30W, cu Filtrare pe 3 Nivele Prețul inițial a fost: 999.99 lei.Prețul curent este: 689.99 lei.

Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-702A, 1000 l/h, 24W, cu Filtrare pe 3 Nivele

SKU: 50949

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Prețul inițial a fost: 799.99 lei.Prețul curent este: 484.99 lei.

21 People watching this product now!
  • Pick up from the Woodmart Store

To pick up today

Free

  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Descriere

Filtrul extern pentru acvariu SunSun HW-702A este o soluție excelentă pentru sistemele acvatice cu un volum de apă de până la 400 de litri.

Cu o capacitate de filtrare de până la 1000 de litri pe oră, filtrul extern SunSun HW-702A funcționează într-un mod extrem de silențios, datorită picioarelor din cauciuc care absorb vibrațiile și reduc zgomotul.

Acest filtru extern este ideal atât pentru acvariile cu apă dulce, cât și pentru cele cu apă sărată.

Filtrul poate fi amplasat economisind spațiu, fie sub, fie lângă acvariu, iar conectoarele pentru furtunuri de pe partea superioară a capacului se pot roti la 360°, facilitând astfel o poziționare optimă.

Medii de Filtrare Incluse:
Filtrul dispune de un recipient spațios, capabil să găzduiască diverse medii de filtrare, cu totul incluse pentru trei etape de filtrare. Coșurile de filtrare sunt prevăzute cu mânere comode, permițând umplerea individuală cu materialul filtrant dorit. Este esențial să aranjați materialele filtrante de la cel mai grosier la cel mai fin, pentru a asigura o eficiență crescută.

Etapele de Filtrare:

  1. Filtrare Mecanică:În această etapă, materiale precum vată de filtru, bureți și alte medii poroase captează particulele în suspensie și oferă condiții ideale pentru colonizarea bacteriilor utile.
  2. Filtrare Biologică:Bioballs (Bio Balls) și inele ceramice sunt folosite pentru a oferi o suprafață extinsă de colonizare pentru bacterii, având o durată de viață practic nelimitată.
  3. Filtrare Chimică (Opțională):Carbonul activ este utilizat pentru a elimina substanțe precum urina și acidul humic, pesticidele, produsele metabolice și alte reziduuri din apa acvariului.

Notă: În timpul tratamentelor medicamentoase sau în lupta împotriva algelor, se recomandă evitarea utilizării carbonului activ. De asemenea, nu este indicat să păstrați carbonul activ în filtru pentru perioade îndelungate pentru a preveni eliberarea toxinelor acumulate înapoi în apă.

Punerea în Funcțiune:
Înainte de prima utilizare, trebuie să îndepărtați ambalajele materialelor filtrante și să le așezați în coșurile de filtrare. Apoi, umpleți filtrul cu apă prin apăsarea pompei manuale de pe partea superioară a filtrului până când acesta este plin.

Valva multifuncțională de pe capul pompei este echipată cu o cuplare rapidă care permite deconectarea furtunurilor de la corpul filtrului fără a le goli înainte. Valva permite, de asemenea, reglarea debitului și previne scurgerea apei din acvariu.

Descoperiți filtrul extern SunSun HW-702A pe AccesoriiAnimale.ro și asigurați-vă că mediul acvatic al peștilor dvs. este întotdeauna curat și sănătos, cu ajutorul acestei tehnologii avansate de filtrare, concepută pentru a îmbunătăți calitatea vieții subacvatice.

Specificatii

Generale

Greutate 7 kg
Dimensiuni

232 x 232 x 395 mm

Debit

1000 l/h

Tensiune de intrare

230–240 V AC ~ 50 Hz

Culoare

Alb

Nivel de zgomot

50–70 db(A)

Lungime cablu

1.4 m

Putere

24W

Material

Policlorură de vinil (PVC)

Tip conexiune furtun

Ø 16 mm

Clasa de protecție

IP44

Tip de apă

Apă sărată, Apă dulce

H max.

1.4 m

Temperatura maximă

35 °C

Temperatura minimă

4 °C

Recenzii clienti

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-702A, 1000 l/h, 24W, cu Filtrare pe 3 Nivele”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *