Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-702A, 1000 l/h, 24W, cu Filtrare pe 3 Nivele Prețul inițial a fost: 799.99 lei.Prețul curent este: 484.99 lei.
Inapoi la produse
filtru acvariu extern sunsun
Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-704A, 2000 l/h, 45W, cu Filtrare pe 4 Nivele Prețul inițial a fost: 1,149.99 lei.Prețul curent este: 749.99 lei.

Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-703A, 1400 l/h, 30W, cu Filtrare pe 3 Nivele

SKU: 50950

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Prețul inițial a fost: 999.99 lei.Prețul curent este: 689.99 lei.

15 People watching this product now!
  • Pick up from the Woodmart Store

To pick up today

Free

  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Descriere

Filtrul extern pentru acvariu SunSun HW-703A este soluția perfectă pentru acvariile de dimensiuni mari, cu un volum de apă de până la 600 de litri.

Cu o performanță remarcabilă, acest filtru pompează până la 1400 de litri pe oră, totuși funcționând într-o manieră surprinzător de silențioasă, datorită picioarelor din cauciuc care absorb vibrațiile.

Acest filtru este potrivit atât pentru acvariile cu apă dulce, cât și pentru cele cu apă sărată, fiind o alegere versatilă pentru iubitorii de acvaristică.

Filtrul poate fi așezat astfel încât să economisească spațiul, fie sub acvariu, fie lângă acesta, iar conexiunile rotative la 360° pentru furtunuri de pe capac facilitează o instalare flexibilă și practică.

Medii de Filtrare Incluse:
Filtrul vine echipat cu un recipient generos, pregătit să primească diverse medii de filtrare pentru trei niveluri distincte. Coșurile de filtrare sunt dotate cu mânere ergonomice, permițând umplerea personalizată cu materialul filtrant ales. Este important să ordonați media filtrantă de la cea mai mare la cea mai fină granulație pentru a optimiza procesul de filtrare. Pre-filtrul de la nivelul superior reține murdăria mare și prelungește durata de viață a celorlalte etape de filtrare. Pre-filtrul este ușor de scos și curățat.

Procesul de Filtrare:

  1. Filtrare Mecanică:Materiale precum bureți, vată și alte medii poroase rețin particulele în suspensie și sunt locul ideal pentru colonizarea bacteriilor benefice.
  2. Filtrare Biologică:Bio Balls și inelele ceramice sunt medii de filtrare biologică, oferind o suprafață mare pentru bacteriile nitrificatoare, cu o durată de viață practic nelimitată.
  3. Filtrare Chimică (Opțională):Carbonul activ este folosit pentru a absorbi substanțe precum amoniacul, acidul humic, pesticidele și alte reziduuri, îmbunătățind astfel calitatea apei.

Atenție: Evitați folosirea carbonului activ în timpul tratamentelor medicale sau pentru combaterea algelor. Nu este recomandat să mențineți carbonul activ în filtru pe termen lung pentru a preveni eliberarea substanțelor nocive înapoi în apă.

Punerea în Funcțiune:
Înainte de prima utilizare, îndepărtați ambalajele de protecție ale materialelor filtrante și așezați-le în coșurile de filtrare. Apoi, umpleți filtrul cu apă prin apăsarea pompei manuale de pe partea de sus a filtrului până când acesta este complet umplut.

Valva multifuncțională de pe capul pompei este dotată cu o cuplare rapidă care permite deconectarea furtunurilor de la corpul filtrului fără a le goli. Valva permite, de asemenea, reglarea debitului și previne scurgerea apei din acvariu.

Descoperiți filtrul extern SunSun HW-703A la AccesoriiAnimale.ro și asigurați-vă că acvariul dvs. beneficiază de o filtrare eficientă și silențioasă, perfect adaptată nevoilor peștilor și plantelor acvatice. Acest sistem avansat de filtrare este conceput să ofere cea mai bună calitate a apei, pentru un mediu subacvatic sănătos și vibrant.

Specificatii

Generale

Greutate 8 kg
Dimensiuni

258 x 258 x 440 mm

Debit

1400 l/h

Tensiune de intrare

230–240 V AC ~ 50 Hz

Culoare

Alb

Nivel de zgomot

50–70 db(A)

Lungime cablu

1.8 m

Putere

30W

Material

Policlorură de vinil (PVC)

Tip conexiune furtun

Ø 16 mm

Clasa de protecție

IP44

Tip de apă

Apă sărată, Apă dulce

H max.

2 m

Temperatura maximă

35 °C

Temperatura minimă

4 °C

Recenzii clienti

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-703A, 1400 l/h, 30W, cu Filtrare pe 3 Nivele”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *