Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-703B, 1400 l/h, 30W, cu Unitate UV de 9W și Filtrare pe 4 Nivele Prețul inițial a fost: 1,099.99 lei.Prețul curent este: 759.99 lei.
Inapoi la produse
Filtru cascada pentru acvariu SunSun HBL-803, 500 L/h, Hang On Prețul inițial a fost: 299.99 lei.Prețul curent este: 199.99 lei.

Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-704B, 2000 l/h, 45W, cu Unitate UV de 9W și Filtrare pe 4 Nivele

SKU: 50953

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Prețul inițial a fost: 1,249.99 lei.Prețul curent este: 879.99 lei.

5 People watching this product now!
  • Pick up from the Woodmart Store

To pick up today

Free

  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Descriere

Filtrul extern pentru acvariu SunSun HW-704B, dotat cu unitate UV, este soluția perfectă pentru acvariile de până la 1000 de litri. Acest model avansat asigură o circulație a apei de până la 2000 de litri pe oră, funcționând în același timp într-un mod surprinzător de silențios, datorită suporturilor din cauciuc care absorb vibrațiile.

Potrivit atât pentru acvariile de apă dulce, cât și pentru cele de apă sărată, filtrul HW-704B poate fi așezat convenabil sub sau lângă acvariu, economisind spațiu. Conectorii pentru furtun, care se pot roti la 360° pe partea superioară a capacului, facilitează o instalare flexibilă și eficientă.

Medii de Filtrare Incluse:
Filtrul vine echipat cu un recipient mare, capabil să găzduiască o varietate de medii de filtrare, distribuite pe patru etape. Coșurile de filtrare, prevăzute cu mânere practice, permit umplerea individuală cu materialul filtrant dorit. Este important să aranjați materialele de la cele mai mari la cele mai fine pentru a asigura o eficiență maximă a filtrării. Filtrul prealabil de la nivelul superior reține eficient murdăria mai mare, prelungind durabilitatea etapelor de filtrare de dedesubt și se poate curăța cu ușurință.

Procesul de Filtrare:

  1. Filtrare Mecanică:Materiale precum vata de filtru, bureții și alte medii poroase captează particulele în suspensie, oferind în același timp condiții ideale pentru colonizarea bacteriilor benefice.
  2. Filtrare Biologică:Bioballs și inelele ceramice sunt utilizate ca medii de filtrare biologică, furnizând o suprafață extinsă pentru bacterii.
  3. Filtrare Chimică (Opțională):Carbonul activ este folosit pentru a absorbi substanțe dăunătoare precum amoniacul, pesticidele și reziduurile medicamentoase, purificând astfel apa din acvariu.

Atenție: Nu folosiți carbon activ în timpul tratamentelor medicamentoase sau în lupta împotriva algelor. De asemenea, nu este recomandat să mențineți carbonul activ în filtru pe termen lung pentru a preveni eliberarea substanțelor nocive înapoi în apă.

Punctul Forte al Filtrului HW-704B:
Unitatea UV integrată reprezintă caracteristica de vârf a filtrului HW-704B. Aceasta iradiază apa cu radiații UV într-un reactor de flux, distrugând algele, bacteriile și agenții patogeni, care apoi sunt înlăturați prin filtrarea mecanică.

Durata de viață a sursei UV este între 7000 și 10000 de ore, recomandându-se înlocuirea anuală a lămpii UV și curățarea periodică a sticlei de cuarț.

Punerea în Funcțiune:
Înainte de prima utilizare, îndepărtați ambalajele materialelor filtrante și plasați-le în coșuri. Umpleți filtrul cu apă prin apăsarea repetată a pompei manuale situată pe capac.

Valva multifuncțională de pe capul pompei dispune de o cuplare rapidă, ce permite deconectarea furtunurilor de la corpul filtrului fără golire prealabilă. Valva permite, de asemenea, ajustarea debitului și previne scurgerile de apă.

 

Optimizați calitatea apei din acvariul dumneavoastră cu filtrul extern SunSun HW-704B, disponibil acum pe AccesoriiAnimale.ro. Acest filtru avansat oferă o soluție completă și eficientă pentru un mediu acvatic curat și sănătos.

Specificatii

Generale

Greutate 10 kg
Dimensiuni

290 x 290 x 490 mm

Debit

2000 l/h

Tensiune de intrare

230–240 V AC ~ 50 Hz

Culoare

Alb

Nivel de zgomot

50–70 db(A)

Lungime cablu

1.8 m

Putere

54 W

Material

Policlorură de vinil (PVC)

Tip conexiune furtun

Ø 16 mm

Clasa de protecție

IP44

Tip de apă

Apă sărată, Apă dulce

H max.

2.5 m

Temperatura maximă

35 °C

Temperatura minimă

4 °C

Putere UVC

9W

Recenzii clienti

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-704B, 2000 l/h, 45W, cu Unitate UV de 9W și Filtrare pe 4 Nivele”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *