Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-702B, 1000 l/h, 24W, cu Unitate UV de 9W și Filtrare pe 3 Nivele Prețul inițial a fost: 999.99 lei.Prețul curent este: 619.99 lei.
Inapoi la produse
filtru acvariu extern sunsun
Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-704B, 2000 l/h, 45W, cu Unitate UV de 9W și Filtrare pe 4 Nivele Prețul inițial a fost: 1,249.99 lei.Prețul curent este: 879.99 lei.

Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-703B, 1400 l/h, 30W, cu Unitate UV de 9W și Filtrare pe 4 Nivele

SKU: 50951

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Prețul inițial a fost: 1,099.99 lei.Prețul curent este: 759.99 lei.

14 People watching this product now!
  • Pick up from the Woodmart Store

To pick up today

Free

  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Descriere

Filtrul extern pentru acvariu SunSun HW-703B, echipat cu unitate UVC, este alegerea ideală pentru acvariile cu un volum de până la 600 de litri.

Cu o capacitate impresionantă de pompare de 1400 de litri pe oră, acest filtru extern operează extrem de silențios, datorită piciorușelor de cauciuc care absorb eficient vibrațiile.

Compatibil cu acvariile de apă dulce și sărată, filtrul SunSun HW-703B poate fi poziționat economic sub sau alături de acvariu. Conexiunile pentru furtunuri, rotative la 360° pe capacul filtrului, permit o instalare ușoară și adaptabilă.

Medii de Filtrare Incluse:
Filtrul vine cu un compartiment generos, ce oferă spațiu pentru diverse medii de filtrare, împărțite pe patru etape. Coșurile de filtrare sunt prevăzute cu mânere pentru o manipulare ușoară și pot fi umplute individual cu materialul filtrant preferat. Este esențial să ordonați materialele filtrante de la cele mai mari la cele mai fine, pentru a maximiza eficiența filtrării. Filtrul prealabil, situat la nivelul superior, captează murdăria mai mare, prelungind astfel durata de viață a etapelor de filtrare inferioare și este simplu de scos și curățat.

Procesul de Filtrare:

  1. Filtrare Mecanică:Materiale cum ar fi vata filtrantă, bureții sau alte medii poroase rețin particulele solide și sunt locul ideal pentru dezvoltarea bacteriilor benefice.
  2. Filtrare Biologică:Bioballs și inelele ceramice constituie mediul de filtrare biologică, oferind o suprafață vastă pentru bacteriile nitrificatoare.
  3. Filtrare Chimică (Opțională):Carbonul activ este utilizat pentru a elimina substanțele nocive, cum ar fi amoniacul sau resturile de medicamente, îmbunătățind calitatea apei.

Atenție: Nu folosiți carbon activ în timpul tratamentelor medicamentoase sau pentru combaterea algelor. De asemenea, nu este recomandat să păstrați carbonul activ în filtru pentru o perioadă îndelungată, pentru a evita eliberarea toxinelor înapoi în apă.

Elementul de Vârf al Filtrului HW-703B:
Unitatea UVC integrată este punctul forte al filtrului extern HW-703B. UVC-ul iradiază apa cu radiații UV într-un reactor de flux continuu, eliminând algele, bacteriile și germenele dăunătoare, care sunt apoi îndepărtate prin filtrarea mecanică.

Durata de viață a sursei de lumină UVC este între 7000 și 10000 de ore. Este recomandată înlocuirea anuală a lămpii UV și curățarea regulată a sticlei de cuarț.

Punerea în Funcțiune:
Înainte de prima utilizare, îndepărtați ambalajele materialelor filtrante și așezați-le în coșurile de filtrare. Umpleți filtrul cu apă prin apăsarea repetată a pompei manuale de pe capac.

Valva multifuncțională de pe capul pompei include o cuplare rapidă, permițând separarea furtunurilor de la corpul filtrului fără a le goli. Valva permite și reglarea debitului și previne scurgerile de apă.

 

Descoperiți filtrul extern SunSun HW-703B, cu o capacitate remarcabilă și tehnologie UVC, pentru a menține apa din acvariul dumneavoastră limpede și sănătoasă. Disponibil acum pe AccesoriiAnimale.ro, acest filtru este soluția optimă pentru un mediu acvatic echilibrat și îngrijit.

Specificatii

Generale

Greutate 9 kg
Dimensiuni

258 x 258 x 440 mm

Debit

1400 l/h

Tensiune de intrare

230–240 V AC ~ 50 Hz

Culoare

Alb

Nivel de zgomot

50–70 db(A)

Lungime cablu

1.8 m

Putere

39 W

Material

Policlorură de vinil (PVC)

Tip conexiune furtun

Ø 16 mm

Clasa de protecție

IP44

Tip de apă

Apă sărată, Apă dulce

H max.

2 m

Temperatura maximă

35 °C

Temperatura minimă

4 °C

Putere UVC

9W

Recenzii clienti

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-703B, 1400 l/h, 30W, cu Unitate UV de 9W și Filtrare pe 4 Nivele”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *