filtru acvariu extern sunsun
Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-704A, 2000 l/h, 45W, cu Filtrare pe 4 Nivele Prețul inițial a fost: 1,149.99 lei.Prețul curent este: 749.99 lei.
Inapoi la produse
Filtru Extern de Acvariu SunSun HW-403B, 1400l/h, cu Unitate UVC de 9W și Filtrare pe 4 Nivele Prețul inițial a fost: 1,049.99 lei.Prețul curent este: 749.99 lei.

Filtru extern pentru acvariu SunSun HW-402B, 1000l/h, cu sterilizator UVC de 9W și 3 etape de filtrare

SKU: 50196

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Prețul inițial a fost: 999.99 lei.Prețul curent este: 599.99 lei.

25 People watching this product now!
  • Pick up from the Woodmart Store

To pick up today

Free

  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Descriere

Filtrul extern pentru acvariu SunSun HW-402B este dotat cu unitate UVC și este ideal pentru acvariile cu un volum de apă de până la 400 de litri.

Cu o capacitate de pompare de până la 1000 de litri pe oră, filtrul funcționează într-un mod extrem de silențios, datorită piciorușelor din cauciuc care absorb vibrațiile și reduc zgomotul.

Acest filtru este adecvat pentru utilizare în acvariile de apă dulce, dar și în cele de apă sărată.

Filtrul extern poate fi așezat eficient sub sau lângă acvariu, economisind spațiu. Conectorii furtunului de pe capacul filtrului pot fi rotiți la 360° pentru o poziționare optimă.

Medii de filtrare:
Recipientul mare permite utilizarea unei varietăți de medii de filtrare, incluzând materiale pentru trei etape de filtrare. Coșurile de filtrare sunt echipate cu mânere pentru o manipulare ușoară și pot fi umplute individual. Este important să se aranjeze materialele filtrante de la cele mai mari la cele mai mici dimensiuni. Prefiltrul de la nivelul superior reține murdăria grosieră eficient, extinzând durata de viață a etapelor de filtrare subiacente și este ușor de îndepărtat și curățat.

Procesul de filtrare cuprinde:

  1. Etapa mecanică: reține particulele mari.
  2. Etapa biologică: creează un habitat pentru bacteriile benefice.
  3. Etapa chimică: utilizează carbon activ, turbă, Phosphat-Ex etc., pentru a elimina substanțele chimice.

Filtrarea mecanică:
Materiale precum vata filtrantă, bureții și vălul filtrant captează particulele în suspensie și oferă condiții ideale pentru dezvoltarea bacteriilor filtrante.

Filtrarea biologică:
Bio Balls și inelele ceramice oferă o suprafață extinsă pentru colonizarea bacteriilor, având o durată de viață lungă, ceea ce le face ideale pentru utilizare pe termen lung.

Filtrarea chimică (opțională):
Carbonul activ este folosit pentru a absorbi amoniacul, substanțele organice, pesticidele și alte reziduuri din apa acvariului, reducând nivelul de ozon și clor.

Notă: În timpul tratamentelor medicamentoase sau pentru combaterea algelor, este recomandat să nu se utilizeze carbon activ în filtru. De asemenea, nu este indicat să se mențină carbonul activ în filtru pentru perioade prelungite, pentru a evita eliberarea substanțelor absorbite înapoi în apă.

Un punct forte al filtrului HW-402B este unitatea UVC integrată. Sterilizatorul UVC expune apa acvariului la radiații UVC într-un reactor de flux, eliminând algele dăunătoare, bacteriile și germeni patogeni, care pot fi apoi îndepărtați prin filtrarea mecanică.

Durata de viață a sursei de lumină UVC este între 7000 și 10000 de ore de funcționare. Recomandăm înlocuirea anuală a lămpii UV și curățarea sticlei de cuarț a lămpii UV.

Punerea în funcțiune:
Înainte de prima utilizare, materialele filtrante trebuie scoase din ambalaj și plasate în filtru, care apoi se umple cu apă. Acest lucru se face apăsând de mai multe ori pompa manuală de pe capacul filtrului.

Valva multifuncțională de pe capul pompei are o cuplare rapidă, care permite separarea furtunurilor de corpul filtrului fără a fi necesară golirea acestora. Cu ajutorul valvei se poate regla debitul și se poate preveni scurgerea apei din acvariu.

Pentru aerisirea filtrului, se setează debitul la maxim și se acționează pompa manuală până când nu se mai observă bule de aer. După aceea, se închide furtunul cu un deget și se reconectează la aparat.

 

Descoperiți filtrul extern SunSun HW-402B pe AccesoriiAnimale.ro, soluția optimă pentru un mediu acvatic curat și sănătos, cu avantajul adițional al unității UVC pentru o apă cristalină și fără microorganisme dăunătoare.

Specificatii

Generale

Greutate 7 kg
Dimensiuni

230 x 230 x 390 mm

Capacitate filtru

8 litri

Debit

1000 l/h

Tensiune de intrare

230–240 V AC ~ 50 Hz

Culoare

Alb

Nivel de zgomot

50–70 db(A)

Lungime cablu

1.8 m

Putere

27W

Material

Policlorură de vinil (PVC)

Tip conexiune furtun

Ø 16 mm

Clasa de protecție

IP44

Tip de apă

Apă sărată, Apă dulce

H max.

1.4 m

Temperatura maximă

35 °C

Temperatura minimă

4 °C

Putere UVC

9W

Recenzii clienti

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Filtru extern pentru acvariu SunSun HW-402B, 1000l/h, cu sterilizator UVC de 9W și 3 etape de filtrare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *