filtru acvariu extern
Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-703A, 1400 l/h, 30W, cu Filtrare pe 3 Nivele Prețul inițial a fost: 999.99 lei.Prețul curent este: 689.99 lei.
Inapoi la produse
filtru acvariu extern
Filtru extern pentru acvariu SunSun HW-402B, 1000l/h, cu sterilizator UVC de 9W și 3 etape de filtrare Prețul inițial a fost: 999.99 lei.Prețul curent este: 599.99 lei.

Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-704A, 2000 l/h, 45W, cu Filtrare pe 4 Nivele

SKU: 50952

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Prețul inițial a fost: 1,149.99 lei.Prețul curent este: 749.99 lei.

20 People watching this product now!
  • Pick up from the Woodmart Store

To pick up today

Free

  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Descriere

Filtrul extern pentru acvariu SunSun HW-704A este alegerea ideală pentru acvariile de capacitate mare, având capacitatea de a filtra eficient un volum de apă de până la 1000 de litri.

Cu o capacitate impresionantă de pompare de 2000 de litri pe oră, filtrul extern SunSun HW-704A funcționează într-un mod extrem de silențios, datorită piciorușelor din cauciuc care absorb vibrațiile, asigurând liniște și confort.

Compatibil atât cu acvariile de apă dulce cât și cu cele de apă sărată, acest filtru se adaptează nevoilor oricărui acvarist pasionat.

Design-ul său compact permite amplasarea filtrului în mod econom, fie sub acvariu, fie lângă acesta. În plus, conectoarele pentru furtunuri, care se rotesc la 360° pe capac, asigură o instalare ușoară și versatilă.

Medii de Filtrare Incluse:
Filtrul dispune de un spațiu generos pentru diverse medii de filtrare, incluzând materiale pentru patru etape de filtrare. Coșurile pentru filtrare, echipate cu mânere practice, permit o umplere personalizată cu materialul filtrant preferat. Este esențial să aranjați materialele filtrante în ordinea granulației, de la mare la fin, pentru a maximiza eficiența filtrării. Filtrul prealabil, situat în partea superioară, reține impuritățile mari, prelungind astfel durata de viață a etapelor de filtrare de dedesubt și este simplu de extras și curățat.

Procesul de Filtrare:

  1. Filtrare Mecanică:Materialele filtrante mecanice, cum ar fi bureții, vata și alte medii poroase, captează particulele solide, oferind condiții optime pentru dezvoltarea bacteriilor benefice.
  2. Filtrare Biologică:Bio Balls și inelele ceramice sunt medii de filtrare biologică, furnizând o suprafață extinsă pentru bacteriile nitrificatoare.
  3. Filtrare Chimică (Opțională):Carbonul activ este folosit pentru a elimina substanțele dăunătoare, cum ar fi amoniacul și reziduurile de medicamente, îmbunătățind calitatea apei.

Atenție: Nu folosiți carbon activ în timpul tratamentelor medicale sau pentru combaterea algelor. De asemenea, nu este recomandat să păstrați carbonul activ în filtru pe termen lung, pentru a evita eliberarea toxinelor înapoi în apă.

Punerea în Funcțiune:
Înainte de utilizare, îndepărtați ambalajele materialelor filtrante și plasați-le în coșurile de filtrare. Umpleți filtrul cu apă folosind pompa manuală de pe capac, până când este complet plin.

Valva multifuncțională de pe capul pompei include o cuplare rapidă pentru deconectarea furtunurilor fără a le goli. Valva permite, de asemenea, reglarea debitului și previne scurgerile de apă.

Descoperiți eficiența și tehnologia avansată a filtrului extern SunSun HW-704A la AccesoriiAnimale.ro. Acest filtru de ultimă generație asigură o apă cristalină și un mediu sănătos pentru locuitorii acvariului dvs., garantând performanță și fiabilitate pe termen lung.

Specificatii

Generale

Greutate 10 kg
Dimensiuni

290 x 290 x 490 mm

Debit

2000 l/h

Tensiune de intrare

230–240 V AC ~ 50 Hz

Culoare

Alb

Nivel de zgomot

50–70 db(A)

Lungime cablu

2.5 m

Putere

45 W

Material

Policlorură de vinil (PVC)

Tip conexiune furtun

Ø 16 mm

Clasa de protecție

IP44

Tip de apă

Apă sărată, Apă dulce

H max.

2.5 m

Temperatura maximă

35 °C

Temperatura minimă

4 °C

Recenzii clienti

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-704A, 2000 l/h, 45W, cu Filtrare pe 4 Nivele”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *