filtru acvariu extern
Filtru extern pentru acvariu SunSun HW-402B, 1000l/h, cu sterilizator UVC de 9W și 3 etape de filtrare Prețul inițial a fost: 999.99 lei.Prețul curent este: 599.99 lei.
Inapoi la produse
filtru extern sunsun
Filtru Extern de Acvariu SunSun HW-404B, 2000l/h, cu Unitate UVC de 9W și Filtrare pe 4 Nivele Prețul inițial a fost: 1,149.99 lei.Prețul curent este: 849.99 lei.

Filtru Extern de Acvariu SunSun HW-403B, 1400l/h, cu Unitate UVC de 9W și Filtrare pe 4 Nivele

SKU: 50194

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Prețul inițial a fost: 1,049.99 lei.Prețul curent este: 749.99 lei.

25 People watching this product now!
  • Pick up from the Woodmart Store

To pick up today

Free

  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Descriere

Filtrul extern SunSun HW-403B este o soluție de filtrare de ultimă generație pentru acvariile cu un volum de până la 600 de litri, fiind proiectat să ofere performanță înaltă și curățare eficientă a apei.

Cu o capacitate de pompare impresionantă de până la 1400 de litri pe oră, filtrul funcționează extrem de silențios, datorită suporturilor de cauciuc care absorb vibrațiile, asigurând astfel un mediu pașnic pentru pești și confort pentru dumneavoastră.

Compatibil atât cu acvariile de apă dulce, cât și cu cele de apă sărată, filtrul SunSun HW-403B se poate poziționa cu ușurință sub sau lângă bazin, având conexiuni pentru furtunuri care se rotesc 360° pentru o instalare flexibilă.

Medii de Filtrare Incluse:
Filtrul vine echipat cu medii pentru trei etape de filtrare, cu coșuri prevăzute cu mânere practice pentru o manipulare ușoară. Este esențial să aranjați materialele filtrante de la cele mai grosiere la cele mai fine, pentru eficiență maximă.

Etapele de Filtrare:

  1. Filtrare Mecanică:Folosind materiale precum vată de filtru, bureți și vată sintetică, această etapă reține particulele în suspensie și oferă condiții ideale pentru colonizarea bacteriilor nitrificatoare.
  2. Filtrare Biologică:Bioballs (Bio Balls) și inele ceramice oferă o suprafață extinsă pentru bacteriile benefice, cu o durabilitate practic nelimitată, fiind o opțiune populară și economică.
  3. Filtrare Chimică (Opțională):Activarea carbonului este crucială pentru a absorbi substanțe precum amoniacul, coloranții, medicamentele reziduale și alte impurități.

Notă: În timpul tratamentelor medicamentoase sau de combatere a algelor, se recomandă să nu utilizați carbon activ în filtru. De asemenea, carbonul nu ar trebui să rămână în filtru pentru o perioadă prelungită, pentru a preveni eliberarea înapoi în apă a toxinelor absorbite.

Unitatea UVC Integrată:
Punctul forte al filtrului HW-403B este unitatea UVC integrată, care iradiază apa cu raze UVC într-un reactor de flux, eliminând algele dăunătoare, bacteriile și germenii patogeni. Aceștia sunt apoi reținuți eficient prin filtrarea mecanică.

Durata de viață a lămpii UVC este între 7000 și 10000 de ore de funcționare, recomandându-se înlocuirea anuală a acesteia și curățarea regulată a sticlei de cuarț.

Punerea în Funcțiune:
Înainte de prima utilizare, este necesar să eliberați materialele filtrante din ambalajul lor și să plasați filtrele în coșuri. Apoi, umpleți filtrul cu apă prin apăsarea repetată a pompei manuale de pe partea superioară.

Valva multifuncțională de pe capul pompei dispune de o cuplare rapidă care permite deconectarea furtunurilor de la recipientul filtrului fără a fi necesară golirea acestora în prealabil. De asemenea, valva permite reglarea fluxului și previne scurgerea apei din acvariu.

 

Descoperiți filtrul extern de acvariu SunSun HW-403B pe AccesoriiAnimale.ro și asigurați-vă că peștii și plantele dumneavoastră acvatice se bucură de un mediu curat și sănătos, cu cea mai eficientă tehnologie de filtrare disponibilă pe piață.

Specificatii

Generale

Greutate 7 kg
Dimensiuni

250 x 250 x 430 mm

Capacitate filtru

12 litri

Debit

1000 l/h

Tensiune de intrare

230–240 V AC ~ 50 Hz

Culoare

Alb

Nivel de zgomot

50–70 db(A)

Lungime cablu

1.8 m

Putere

44 W

Material

Policlorură de vinil (PVC)

Tip conexiune furtun

Ø 16 mm

Clasa de protecție

IP44

Tip de apă

Apă sărată, Apă dulce

H max.

2 m

Temperatura maximă

35 °C

Temperatura minimă

4 °C

Putere UVC

9W

Recenzii clienti

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Filtru Extern de Acvariu SunSun HW-403B, 1400l/h, cu Unitate UVC de 9W și Filtrare pe 4 Nivele”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *