Filtru Extern de Acvariu SunSun HW-403B, 1400l/h, cu Unitate UVC de 9W și Filtrare pe 4 Nivele Prețul inițial a fost: 1,049.99 lei.Prețul curent este: 749.99 lei.
Inapoi la produse
Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-702B, 1000 l/h, 24W, cu Unitate UV de 9W și Filtrare pe 3 Nivele Prețul inițial a fost: 999.99 lei.Prețul curent este: 619.99 lei.

Filtru Extern de Acvariu SunSun HW-404B, 2000l/h, cu Unitate UVC de 9W și Filtrare pe 4 Nivele

SKU: 50192

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Prețul inițial a fost: 1,149.99 lei.Prețul curent este: 849.99 lei.

13 People watching this product now!
  • Pick up from the Woodmart Store

To pick up today

Free

  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Descriere

Filtrul extern de acvariu SunSun HW-404B este partenerul ideal pentru acvariile de dimensiuni mari, având capacitatea de a fi conectat la sisteme cu un volum de apă de până la 1000 de litri.

Cu o performanță de pompare de până la 2000 de litri pe oră, acest filtru operează într-un mod surprinzător de silențios, datorită picioarelor din cauciuc care absorb vibrațiile și asigură o funcționare liniștită.

Acest filtru este perfect adaptabil atât pentru acvariile cu apă dulce, cât și pentru cele cu apă sărată.

Compact și eficient, filtrul SunSun HW-404B poate fi așezat cu ușurință sub sau lângă acvariu, iar racordurile pentru furtunuri, care se rotesc la 360° pe capac, permit o instalare flexibilă și ușoară.

Medii de Filtrare Incluse:
Filtrul vine echipat cu spațiu generos pentru medii de filtrare, compatibil cu patru etape de filtrare. Coșurile de filtrare sunt dotate cu mânere practice pentru o manipulare simplă și eficientă. Este important să aranjați materialele filtrante în ordine crescătoare a fineții pentru a maximiza eficiența de filtrare.

Etapele de Filtrare:

  1. Filtrare Mecanică:Prin utilizarea de vată de filtru, bureți și alte materiale poroase, această etapă captează particulele suspendate și oferă un habitat ideal pentru bacteriile benefice.
  2. Filtrare Biologică:Bioballs (Bio Balls) și inele ceramice sunt folosite pentru a crea un mediu propice dezvoltării bacteriilor nitrificatoare, având o durată de viață practic nelimitată.
  3. Filtrare Chimică (Opțională):Carbonul activ este ideal pentru absorbția substanțelor dăunătoare precum amoniacul, pesticidele, reziduurile metabolice și alte impurități.

Notă: În timpul tratamentelor cu medicamente sau al combaterii algelor, este recomandat să evitați utilizarea carbonului activ. De asemenea, nu este indicat să lăsați carbonul activ pentru perioade lungi în filtru, pentru a preveni eliberarea toxinelor înapoi în apă.

Unitatea UVC Integrată:
Cel mai remarcabil aspect al filtrului HW-404B este unitatea UVC integrată care, prin intermediul radiațiilor UVC într-un reactor de flux, distruge algele, bacteriile și germenii patogeni. Aceștia sunt ulterior reținuți eficient prin filtrarea mecanică.

Durata de viață a lămpii UVC este între 7000 și 10000 de ore, recomandându-se înlocuirea acesteia anual și curățarea periodică a sticlei de cuarț.

Punerea în Funcțiune:
Înainte de prima utilizare, este necesar să scoateți materialele filtrante din ambalaj și să le plasați în coșurile de filtrare. Apoi, umpleți filtrul cu apă prin apăsarea repetată a pompei manuale de pe capac.

Valva multifuncțională de pe capul pompei este prevăzută cu o cuplare rapidă care permite deconectarea furtunurilor de la recipientul filtrului fără golirea prealabilă a acestora. În plus, valva permite reglarea debitului și previne scurgerea apei din acvariu.

 

Explorați gama de filtre externe SunSun HW-404B pe AccesoriiAnimale.ro și asigurați-vă că universul subacvatic al peștilor dumneavoastră beneficiază de cea mai avansată tehnologie în materie de filtrare, garantând o apă cristalină și un mediu sănătos pentru viața acvatică.

Specificatii

Generale

Greutate 10 kg
Dimensiuni

300 x 300 x 450 mm

Capacitate filtru

19 litri

Debit

2000 l/h

Tensiune de intrare

230–240 V AC ~ 50 Hz

Culoare

Alb

Nivel de zgomot

50–70 db(A)

Lungime cablu

1.8 m

Putere

64 W

Material

Policlorură de vinil (PVC)

Tip conexiune furtun

Ø 16 mm

Clasa de protecție

IP44

Tip de apă

Apă sărată, Apă dulce

H max.

2.5 m

Temperatura maximă

35 °C

Temperatura minimă

4 °C

Putere UVC

9W

Recenzii clienti

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Filtru Extern de Acvariu SunSun HW-404B, 2000l/h, cu Unitate UVC de 9W și Filtrare pe 4 Nivele”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *