filtru extern sunsun
Filtru Extern de Acvariu SunSun HW-404B, 2000l/h, cu Unitate UVC de 9W și Filtrare pe 4 Nivele Prețul inițial a fost: 1,149.99 lei.Prețul curent este: 849.99 lei.
Inapoi la produse
Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-703B, 1400 l/h, 30W, cu Unitate UV de 9W și Filtrare pe 4 Nivele Prețul inițial a fost: 1,099.99 lei.Prețul curent este: 759.99 lei.

Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-702B, 1000 l/h, 24W, cu Unitate UV de 9W și Filtrare pe 3 Nivele

SKU: 50196-2

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Prețul inițial a fost: 999.99 lei.Prețul curent este: 619.99 lei.

28 People watching this product now!
  • Pick up from the Woodmart Store

To pick up today

Free

  • Courier delivery

Our courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • DHL Courier delivery

DHL courier will deliver to the specified address

2-3 Days

Free

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Descriere

Filtrul extern pentru acvariu SunSun HW-702B, dotat cu unitate UVC, este soluția perfectă pentru acvariile cu un volum de apă de până la 400 de litri.

Cu o performanță excelentă de pompare de 1000 de litri pe oră, filtrul SunSun HW-702B funcționează în mod surprinzător de silențios, datorită piciorușelor de cauciuc care absorb vibrațiile, asigurând astfel un mediu liniștit pentru dumneavoastră și peștii dumneavoastră.

Acest filtru extern este compatibil atât cu acvariile de apă dulce, cât și cu cele de apă sărată.

Designul său eficient permite o amplasare care economisește spațiu, fie sub acvariu, fie lângă acesta. Conectorii pentru furtunuri, care se rotesc la 360° pe capac, facilitează o instalare flexibilă și convenabilă.

Medii de Filtrare Incluse:
Filtrul are un recipient mare, care oferă spațiu suficient pentru diverse medii de filtrare, incluzând materiale pentru trei etape de filtrare. Coșurile de filtrare, cu mânere practice, permit umplerea individuală cu materialul filtrant ales. Este important să aranjați materialele filtrante în ordine crescătoare a fineței pentru a asigura o filtrare eficientă. Filtrul prealabil, situat în partea superioară, reține impuritățile mari, extinzând durata de viață a etapelor de filtrare inferioare și este ușor de scos și curățat.

Procesul de Filtrare:

  1. Filtrare Mecanică:Materialele filtrante mecanice, cum ar fi bureții, vata și alte medii poroase, captează particulele solide și oferă condiții ideale pentru dezvoltarea bacteriilor benefice.
  2. Filtrare Biologică:Bio Balls și inelele ceramice sunt medii de filtrare biologică, oferind o suprafață largă pentru bacteriile nitrificatoare.
  3. Filtrare Chimică (Opțională):Carbonul activ este folosit pentru a absorbi substanțe dăunătoare, cum ar fi amoniacul și reziduurile de medicamente, îmbunătățind astfel calitatea apei.

Atenție: Nu utilizați carbon activ în timpul tratamentelor medicale sau pentru combaterea algelor. Este de asemenea recomandat să nu mențineți carbonul activ în filtru pe termen lung pentru a preveni eliberarea substanțelor nocive înapoi în apă.

Punctul Forte al Filtrului HW-702B:
Unitatea UVC integrată este caracteristica de vârf a filtrului extern HW-702B. UVC-ul iradiază apa din acvariu cu radiații UVC într-un reactor cu flux continuu, distrugând algele dăunătoare, bacteriile și germenele patogene, care sunt apoi ușor eliminate prin filtrarea mecanică.

Durata de viață a sursei de lumină UVC este între 7000 și 10000 de ore de funcționare. Recomandăm înlocuirea anuală a lămpii UV și curățarea sticlei de cuarț a acesteia.

Punerea în Funcțiune:
Înainte de prima utilizare, îndepărtați ambalajele materialelor filtrante și plasați-le în coșurile de filtrare. Umpleți filtrul cu apă apăsând de mai multe ori pompa manuală de pe partea superioară a filtrului.

Valva multifuncțională de pe capul pompei include o cuplare rapidă care permite deconectarea furtunurilor de la corpul filtrului fără a le goli. Valva permite de asemenea reglarea debitului și previne scurgerile de apă.

 

Asigurați-vă că apa din acvariul dumneavoastră este mereu cristalină și sănătoasă pentru pești cu filtrul extern SunSun HW-702B, disponibil acum pe AccesoriiAnimale.ro. Acest filtru avansat, cu tehnologie UVC, garantează o performanță de top și o îngrijire de încredere pentru ecosistemul acvatic.

Specificatii

Generale

Greutate 7 kg
Dimensiuni

232 x 232 x 395 mm

Debit

1000 l/h

Tensiune de intrare

230–240 V AC ~ 50 Hz

Culoare

Alb

Nivel de zgomot

50–70 db(A)

Lungime cablu

1.4 m

Putere

33W

Material

Policlorură de vinil (PVC)

Tip conexiune furtun

Ø 16 mm

Clasa de protecție

IP44

Tip de apă

Apă sărată, Apă dulce

H max.

1.4 m

Temperatura maximă

35 °C

Temperatura minimă

4 °C

Putere UVC

9W

Recenzii clienti

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Filtru Extern pentru Acvariu SunSun HW-702B, 1000 l/h, 24W, cu Unitate UV de 9W și Filtrare pe 3 Nivele”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *